L’ampli teixit associatiu, cultural, esportiu i social de l’Espluga de Francolí protagonitza una producció audiovisual sense precedents a l’Espluga que es va presentar aquest dissabte a la 19a Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins, convertint-se en un dels reclams de la nit. Es tracta d’un treball de El Joc Produccions per l’Ajuntament de l’Espluga i la Coordinadora d’Entitats que ha volgut mostrar l’Espluga més activa a través de la visita d’un ocell francolí -caracteritzat per l’infant Oleguer Bonet- a diferents racons del municipi, arribant per Poblet i endinsant-se al terme municipal de l’Espluga per descobrir el dinamisme espluguí que omple el calendari festiu i les nombroses activitats impulsades des de l’altruïsme que es fan a l’Espluga al llarg de l’any. El vídeo, impulsat per la regidoria de Festes amb el suport de la Coordinadora d’Entitats, es va enregistrar el dissabte 14 de febrer quan les entitats espluguines van aconseguir mobilitzar en un matí desenes dels seus membres.  L’Espluga TV l’ofereix ara en exclusiva a través d’aquest portal informatiu.

L'skyline de l'Espluga, al final del vídeo
L’skyline de l’Espluga, al final del vídeo