L’Espluga Audiovisual ha presentat aquest dissabte a través de les xarxes i en el marc de la Fira de l’Espluga, la nova pàgina web de l’Espluga FM Ràdio www.esplugafmradio.cat que es posa en marxa en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Espluga coincidint amb la nova etapa de l’emissora municipal iniciada aquest dijous, després de la signatura del conveni per la seva reobertura.

www.esplugafmradio.cat

El portal ha estat dissenyat des de l’Espluga Audiovisual per Sergi Civit, dissenyador audiovisual, amb l’objectiu de visibilitzar un pas endavant en un dels aspectes més importants de la comunicació del segle XXI, la presència a les xarxes. La principal novetat de la nova web és que s’adapta a tots els dispositius i això la farà visible en telèfons mòbils, tauletes i ordinadors. El disseny serà molt més versàtil, en funció de les necessitats del moment, amb més presència audiovisual, un arxiu sonor més funcional, galeries de més resolució, amb l’objectiu de prioritzar la imatge visual. Una altra de les novetats serà l’espai d’Espluga TV, el canal de televisió on-line de l’Espluga FM Ràdio que ara, a través de l’Espluga Audiovisual, també iniciarà un nova etapa. A curt termini -el portal es mantindrà fins el 4 de març en fase de proves- la pàgina incorporarà noves seccions i espais d’interès.

La principal novetat de la nova web és que s’adapta a tots els dispositius.