Es celebrarà el 24 de juliol dins els actes de la Setmana de la Joventut.

Les tapes seran les protagonistes aquest any al tercer Correbars de les Ovelles Esgarriades, que es celebrarà el divendres 24 de juliol a les 8 del vespre, dins els actes de la Setmana de la Joventut de l’Espluga de Francolí. Més d’una desena de bars hi participaran i molts d’ells oferiran, a més de la cervesa, una varietat diferent de tapes.  Aquest any el lema escollit pel Correbars és #PastureigEsgarriat, inspirat en la moda de les xarxes socials i de l’anomenat ‘postureig’ social. Ho ha anunciat aquest dissabte al pastora de les Ovelles Esgarriades, Anna Garcia, al programa l’Escletxa de l’EFMR. D’aquesta manera s’oferiran tiquets de quintos i de tapes, i al final del recorregut, també entrepans. A més, l’equip organitzador d’aquest any està treballant en un final de festa, al final del recorregut. El Correbars de les Ovelles Esgarriades és l’avantsala de la gran festa que es viu cada any el mes de novembre i que congrega la gran majoria de colles d’amics espluguines, en un acte únic i carregat cada any de simbolisme. De moment, la colla responsable d’aquest any ja ha iniciat la promoció a través de les xarxes socials.