Després d’anunci de l’equip de l’Espluga FM Ràdio sobre la situació de l’emissora, que obliga a aturar l’activitat informativa a partir d’aquest dilluns, el regidor de Convergència Democràtica, Joan Amigó, ha dit que el seu grup té clar que “cal posar-se d’acord entre tots i dimensionar la ràdio que vol tenir l’Espluga”, tant pel que fa al model com en la dimensió, “tant econòmicament, com en personal i voluntariat”. Segons Amigó, “la ràdio de l’Espluga s’ha fet molt gran, no massa gran, però cal ser capaços de gestionar això perquè és prou important per l’Espluga i la comarca”.

Tot i que l’alcalde s’ha reunit amb l’ara exdirector quan aquest va demanar la suspensió temporal per motius legals, CDC encara no s’ha reunit amb l’equip de l’emissora per conèixer la seva proposta de model. El partit considera que des de la seva tasca al Govern municipal han valorat “moltíssim” tot el que la ràdio ha aportat al municipi, en temes de comunicació i de formació de joves.

Segons Joan Amigó, l’Ajuntament ha fet una aposta clara per la ràdio i enguany ha previst més de 80.000 euros “per fer la ràdio que es demanava fer”. Segons el regidor convergent, l’aturada “no és tant greu perquè és època de vacances estivals, però si la web deixa d’informar la situació és més complexa. Joan Amigó creu que tothom “hi ha de posar bona voluntat perquè la ràdio torni a sortir amb la mateixa força amb què sortia”.