La prova de 24h per la Ruta del Cister es resumeix en cinc minuts

El canal d’esports de RTVE, Teledeporte, ha emès aquest divendres un reportatge de la primera edició de la Trekoblack by Marmot i Drac Actiu que es va celebrar durant el passat cap de setmana. L’emissió del reportatge s’ha fet dins del programa d’esports d’aventura “Evasión“.
El programa ha dedicat uns cinc minuts a la prova que va recorre durant 24 hores la Ruta del Cister. En el reportatge hi apareix Gonzalo Gil, director de Drac Actiu, que defineix la prova i explica el desenvolupament dels tres sectors. Al llarg dels cinc minuts, també s’hi poden veure els moments de la sortida, els participants arribant a diverses balises, imatges aèries de parts del recorregut i el moment de l’arribada.
“Evasión” és un programa d’uns 20 minuts dedicats a l’esport d’aventura, així com al turisme actiu i a l’esport a l’aire lliure.