El periodista Agustí Forné ha narrat els projectes de l’espluguina

El programa ‘Els Matins’ a TV3 ha explicat aquest divendres la història de l’espluguina Noe Gaya, i l’exemple de superació amb què s’ha convertit per afrontar la paràlisi que l’afecta, causada per un accident de trànsit fa més de 14 anys. El periodista Agustí Forné ha fet des de Barcelona una connexió en directe per explicar els detalls de la Cursa per la Paràlisi Cerebral que es celebrarà a la capital catalana el 5 d’octubre, apadrinada per l’actor Jose Corbacho, que també ha participat a l’entrevista. Noe Gaya ha aparegut en pantalla amb els seus pares, per explicar les seves mostres de superació. Per això ha lliurat a Agustí Forné una de les pedres pintades per ella, amb l’objectiu que, com han fet altres personalitats, sigui portada a la muntanya en nom seu. A més, ha regalat a Jose Corbacho un dels seus quadres pintats amb grans dosis de superació.