El teatre del Casal i l’antiga discoteca Sínia han mostrat aquest dilluns els seus racons més obscurs i desconeguts en motiu del Túnel Diabòlic que han organitzat els diables de l’Espluga, amb la col·laboració de diversos joves de la població, per celebrar els 25 anys de l’entitat. L’acte ha servit per cloure la jornada diabòlica que durant tot el dia ha omplert d’activitats l’entorn del Casal. Al túnel diabòlic, desenes d’infants i joves, i fins i tot alguns adults, han pogut gaudir d’un recorregut terrorífic que començava al teatre del Casal, d’on apareixien les ànimes dels antics actors, i on sorprenia la figura d’un diable penjat de l’escenari. Amb l’ajuda d’un guia els grups de visitants s’endinsaven a la zona més desconeguda del teatre, el sotaescenari, on entremig de fum, una llum estrident i nombrosos sorolls, s’havien de superar tots els obstacles per tal de sortir-ne, fugint dels nombrosos diables que perseguien els visitants. Un cop superada aquesta part, apareixien pels passadissos de l’antiga discoteca alguns personatges malèfics o diabòlics, la figura de la mort, i escenes que recreaven estances d’una casa abandonada.