Concactiva, amb la col·laboració de Caixabank, ha desenvolupat per tercer any el Programa ‘Terra d’Oportunitats’, per fomentar l’emprenedoria rural, la creació d’ocupació i contribuir a aturar la despoblació a la Conca de Barberà. Els projectes empresarials guardonats han estat l’empresa espluguina Mel de Cal Maré, l’Hotel Fonda Cal Blasi de Montblanc, H2O Socorristes i Bar Vimbodí.

Mel de Cal Maré és un projecte de Josep Maria Rosell Pau per tenir una explotació apícola de 350 arnes al peu de les Muntanyes de Prades a l’Espluga de Francolí. Elabora mels de producció pròpia, especialment de varietats monoflorals. Un projecte que es va iniciar fa uns anys com un entreteniment i que actualment ja es duu a terme de forma professional.

L’Hotel Fonda Cal Blasi ha reobert portes gràcies a l’emprenedoria de la Raquel Bulló Reina. Un establiment de 25 anys d’història a Montblanc.

Al capdavant de l’empresa H2O socorristes hi ha el Joan Segú Plana, un jove de només 20 anys que ofereix serveis de socorrisme a piscines municipals i privades.

Cristina Anastasia Belivan regenta el Bar Vimbodí, un local recentment reformat al centre de Vimbodí i Poblet que contribueix a donar servei en municipis rurals.

Les persones seleccionades han rebut un reconeixement per valor de 1.000 € i participen d’un programa d’acompanyament empresarial per al creixement i acceleració del seu negoci.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí