Inici Notícies Cultura L’obra «Segueix el teu cor» es preestrena als instituts de la comarca

L’obra «Segueix el teu cor» es preestrena als instituts de la comarca

L’estrena de l’obra musical «Segueix el teu cor» d’Enric Mas s’ha avançat aquest divendres als tres instituts de la Conca de Barberà. L’obra es podrà veure íntegrament per primera vegada a la Conca el 28 de juliol al Teatre del Casal de l’Espluga dins de la programació de la Festa Major  del municipi.

ÀUDIO: Enric Mas, director i productor de l’obra, valora positivament la preestrena

 

L’obra representada per 9 actors tracta la problemàtica de l’assetjament escolar efectuada en una jove adolescent a causa de la seva relació amb una noia. A partir d’aquí, el musical reflexa la intolerància familiar i la incomprensió del cercle d’amistats. La història està ubicada a Montblanc, ja que l’autor va treballar a l’Institut Martí l’Humà del municipi, i parteix del llibre publicat per Enric Mas l’any 2011 que porta el mateix títol. La història connecta amb el públic adolescent utilitzant el seu llenguatge quotidià, les problemàtiques i dubtes propis d’aquesta etapa. Alhora, l’obra incorpora peces musicals interpretades en directe.

ÀUDIO: Enric Mas, productor de l’obra, explica que el contingut és apte per a tots els públics

Aquest dijous s’ha ofert a l’alumnat d’ESO de la comarca una versió reduïda de 20 minuts protagonitzada per 4 actrius i el productor de l’obra, Enric Mas. La preestrena s’ha celebrat a l’Institut Martí l’Humà, al Centre Social Sant Jordi de Montblanc per l’alumnat de l’Institut Mare de Déu de la Serra de Montblanc i a l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga. Les tres sessions s’han tancat amb un torn obert de preguntes en què les actrius i el creador de l’obra han respost sobre els dubtes dels joves.

ÀUDIO: Enric Mas explica per què s’ha programat la preestrena